PIZZAKIT SALSICCIA

NOK 399.00
Sold Out

Vil du forvandle kjøkkenet ditt til en ekte napolitansk pizzasjappe? Med vårt Pizza Kit Salsiccia får du alt du trenger til å lage en skikkelig digg salsiccia-pizza. Hold det klassisk – eller bruk det som et utgangspunkt for å være kreativ!

Dette følger med i kitet

  • 2 x langtidsheva (96 timer) og steinovnsbakte pizzabunner fra Kraftgutta

  • Tomatsaus på San Marzano-tomater

  • Kraftguttas osteblanding: Mozarella Fior de Latte og Rød Ku fra Thorbjørnrud Ysteri

  • Salsiccia-pølse av frilandsgris fra Ask Spekehus
    Salsiccia er en saftig pølse med smak av fennikel og flakchili

  • Tynne skiver fersk rødløk

  • Basses Hot Honey

  • Revet Grana Padano

Dato for levering/henting:

Vil du forvandle kjøkkenet ditt til en ekte napolitansk pizzasjappe? Med vårt Pizza Kit Salsiccia får du alt du trenger til å lage en skikkelig digg salsiccia-pizza. Hold det klassisk – eller bruk det som et utgangspunkt for å være kreativ!

Dette følger med i kitet

  • 2 x langtidsheva (96 timer) og steinovnsbakte pizzabunner fra Kraftgutta

  • Tomatsaus på San Marzano-tomater

  • Kraftguttas osteblanding: Mozarella Fior de Latte og Rød Ku fra Thorbjørnrud Ysteri

  • Salsiccia-pølse av frilandsgris fra Ask Spekehus
    Salsiccia er en saftig pølse med smak av fennikel og flakchili

  • Tynne skiver fersk rødløk

  • Basses Hot Honey

  • Revet Grana Padano

EKSTRA NDUJA
EKSTRA NDUJA
NOK 35.00
EKSTRA OST
EKSTRA OST
NOK 35.00
EKSTRA SALSICCIA

Prepping og steking
All toppingen fordeles likt på de to pizzabunnene

  1. Forvarm ovnen til maks (250-300 grader) i minst 30 min før stek

  2. Ha først på tomatsaus, deretter Kraftguttas osteblanding, rødløken og til slutt salsicciaen gjevnt utover

  3. Ha så pizzaen på rist eller pizzastål/pizzastein og stek i 3-7 minutter
    Pizzaene er ferdige når osten har smelta og skorpa er gjennomvarm og litt crunchy

  4. Etter steking har du på Basses Hot Honey, basilikumolje og et raust dryss med Grana Padano

    Så er det bare å kose seg gløgg!