Lurer du på noe?
  • Et kit holder til to pizzaer! Men, hvem har sagt at det er ulovlig å spise 2 pizzaer aleine? Ikke vi hvertfall.

  • Alt i kitet holder i 7 dager. Noe bør være i romtemperatur og noe må være på kjøl. Se beskrivelse under hvert kit eller les arket som følger med kitet - der står all info om holdbarhet og oppbevaring på hvert spesifikt produkt. Alt kan også fryses. Holder da i 3 måneder.

  • Ja, det får vi til! Bare ta kontakt på post@bassepizza.no eller post@kraftgutta.no.

  • No worries.

    SLIK STEKER DU PIZZAENE

    PIZZAKIT PEPPERONI:

    Prepping og steking
     
    All toppingen fordeles likt på de to pizzabunnene

    1. Forvarm ovnen til maks (250-300 grader) i minst 30 min før stek

    2. Ha først på tomatsaus, deretter Kraftguttas osteblanding og til slutt Slegge-pepperoni

    3. Ha så pizzaen på rist eller pizzastål/pizzastein og stek i 3-7 minutter
      Pizzaene er ferdige når osten har smelta og skorpa er gjennomvarm og litt crunchy

    4. Etter steking har du på Basses Hot Honey, basilikumolje og et raust dryss med Grana Padano

      Så er det bare å kose seg gløgg!

    PIZZAKIT MARGHERITA:

    Prepping og steking
     
    All toppingen fordeles likt på de to pizzabunnene

    1. Forvarm ovnen til maks (250-300 grader) i minst 30 min før stek

    2. Ha først på tomatsaus, litt olivenolje og deretter Kraftguttas osteblanding

    3. Ha så pizzaen på rist eller pizzastål/pizzastein og stek i 3-7 minutter
      Pizzaene er ferdige når osten har smelta og skorpa er gjennomvarm og litt crunchy

    4. Etter steking har du på basilikumolje og et raust dryss med Grana Padano

      Så er det bare å kose seg gløgg!